Hinner inte

känt stressen dom senaste veckorna. vill hinna med allt, men till slut hinner jag inte med någonting.

Har haft " rehab " på max, och de blir de resten av månaden också, jätte mycket jobb, & natt jobb varje helg! Men skönt, kan vara bra också & så får man ju pengar samtidigt ! :)

men seeena, väldigt sena nätter blir det. & hinner inte göra någonting på dagarna för sover bort dom.
Borde ingentligen gå & sova nu så jag orkar iallafall stiga upp till 14.00 -15.00 .

Men positivt, sista natten inatt seeen ledig i 4 dagar, vad kommer jag göra på dom 4 dagarna? Söto åker också bort . . .deppigt, men något vettigt/skoj ska jag göra. dock svårt att göra ngt för allt kostar pengar och de är ganska tomt på kontot just nu ..

Till något helt annat...Min Lääääääääääääägga stinker!!!! har haft fönstret öppet, för har de oftast nu på sommaren så luna får sniffa sommar lukten genom fönstret iallafall, haha...MEN DE HAR JU FAN BRUNNIT I STAN, ingen förvarning, så kom hem till en bränd lägga, mys! täcker hemförsäkringen grejerna om dom stinker? hm ..

nej nu känner jag mig ganska bränd ..sitter här skriver om ingenting, för har inte haft något liv utanför max nu på senaste så har inte så mycket roligt att berätta . Och så kommer det nå barnprogram med kycklingar på tv...och luna står vid yttedörren och drar opera som vanligt.

GONATT!




Bloggerfy Splinx