Best friend ...

Efter jobbet gick jag ut med hundarna och ringde Alexandra som låg hemma lite hangover. Stackarn! Satte mig sedan på soffan och fick en ide. kan ni gissa vad jag gjorde. Alex uppskattade iaf det till tusen och vart super glad och gav massa kramar :)

 

Några minuter efteråt hemma hos Alex. & hon hade ingenaning om detta fast mitt sms kanske antydde ngt, men hon trodde det var någon form av frågeformulär till bloggen. 

 

Dagens inköp ...

Köpte lite små grejer på stan som behövdes. Idag kommer jag nog inte att göra så mycket då det är så dåligt väder. Har regnat precis heeeela dagen. Ska packa mitt paket från HM som jag tänkte göra för någon dag sedan och fylla i lite papper som ska skickas osv. Imorgon jobbar jag några timmar på dagen och sen får man se vad kvällen har att erbjuda.  Fick iallafall ordnat med mitt paket från Asos som hade skickats till Haparanda. Något som inte har gått imot mig idag. Har med andra ord ingen bra dag idag. 
Hoppas ni har en rolig och skön fredagskväll. 
 
 
 

Känner mig inte på humör ...

Alla kommer att känna Jennas vrede idag ..Cyklat i spöregn och i motvind.  Och kan tala om att det regnar inte lite. och strömpilen ligger as långt bort från vart vi bor. Har en gång gått hem därifrån och det tog en 1 timma. Och beställde ett paket från Asos, vart har inte den hamnat? JO till Haparanda ........
 
 
 
Bloggerfy Splinx